210 4628075
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΔΕ - ΠΑ : 8.00 - 18.00

ΣΑΒΒΑΤΟ : 8.00 - 15.00

Εθνικής Αντιστάσεως 121 186 48 Δραπετσώνα

Τηλ: 210 46 28 075

Fax: 211 800 33 95

info@kefcar.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

6 ΠΑΡΟΧΕΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

 Η Kefallinos CAR REPAIRS είναι μια σύγχρονη εταιρεία που αντιλαμβάνεται την σχέση με τους πελάτες της ως συνεργασία με αμοιβαίο όφελος. Γι αυτό τους προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση με έξι ανεπανάληπτες παροχές.

Διαβάστε τους όρους χρήσης κάθε παροχής για να δείτε τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται ώστε η εταιρία να σας δώσει κάθε μία από τις παρακάτω υπηρεσίες.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΩΝ

Σε περίπτωση που τρακάρατε και δεν φταίτε είναι δικής σας επιλογή ποιος θα επισκευάσει το όχημα σας. Το συνεργείο που θα το αναλάβει πρέπει να σας εμπνέει εμπιστοσύνη, συνέπεια και ποιότητα υπηρεσιών. Είμαστε σίγουροι ότι εμείς τα έχουμε όλα αυτά, αρκεί μια επίσκεψη σας για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
6974443395
customerservice@kefcar.gr
...και θα σας καλέσουμε αμέσως για να δώσουμε βασικές συμβουλές για την διαχείριση της κατάστασης.

Η εταιρία μας είναι κοντά σας σε όλη την διαδικασία της επισκευής:

  • Φροντίζουμε για τη μεταφορά του οχήματος στο χώρο μας (για ατυχήματα εντός Αττικής)
  • Αναλαμβάνουμε τις υποχρεώσεις σας προς την ασφαλιστική εταιρία
  • Σας παρέχουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης
  • Επισκευάζουμε την ζημιά και σας παραδίδουμε το όχημα σας χωρίς καμιά χρηματική επιβάρυνση
  • Αναλαμβάνουμε την απευθείας πληρωμή της ζημιάς από την ασφαλιστική εταιρία.
ΠΛΥΣΙΜΟ

Η παροχή δίνεται μετά από κάθε επισκευή φανοποιίας-βαφής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Η παροχή δίνεται σε κάθε επισκευή φανοποιίας-βαφής και εφόσον η ζημιά είναι τέτοια που δεν επιτρέπει καμία μετακίνηση του οχήματος. Για μηχανικές βλάβες θα πρέπει να υπάρχει πρωτίστως μια επικοινωνία με τον τεχνικό μας, προκειμένου να κρίνει αν τελικά αυτό είναι αναγκαίο. Σε όλες τις περιπτώσεις, αν το τελικό κόστος επισκευής του οχήματος δεν συμφωνηθεί και το όχημα σας δεν επισκευαστεί τελικά στο συνεργείο μας, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς και ελέγχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει ένα αριθμό οχημάτων προς αντικατάσταση του οχήματος σας, σε περίπτωση που η η διάρκεια επισκευής είναι πάνω από 3 μέρες και εφόσον βέβαια υπάρχει διαθεσιμότητα την δεδομένη χρονική στιγμή. Για την χρήση αυτής της παροχής τηρείται σειρά προτεραιότητας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

Σε περίπτωση μη υπαιτιότητας της ζημιάς και εφόσον υπάρχει αποδοχή της υπαιτιότητας από την ασφαλιστική εταιρεία (απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν γίνει δηλώσεις κι από τα δύο εμπλεκόμενα μέρη) αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση και τελική αποζημίωση της επισκευής του οχήματος σας χωρίς καμιά εμπλοκή ή/και περαιτέρω χρηματική επιβάρυνση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει μηχάνημα POS για τις συναλλαγές σας και σας παρέχει έως και 6 άτοκες δόσεις για την εξόφληση της ζημιάς ανεξάρτητα από το ποσό που οφείλεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

Με τον προγραμματισμό της ετήσιας συντήρησης του οχήματος σας,  η εταιρεία μας σας παρέχει εντελώς δωρεάν την έκδοση κάρτας καυσαερίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Developed by: