210 4628075
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΔΕ - ΠΑ : 8.00 - 18.00

ΣΑΒΒΑΤΟ : 8.00 - 15.00

Εθνικής Αντιστάσεως 121 186 48 Δραπετσώνα

Τηλ: 210 46 28 075

Fax: 211 800 33 95

info@kefcar.gr

Η διατήρηση του αυτοκινήτου στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης βλαβών και δυσλειτουργιών, ενώ την ίδια στιγμή ένα καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο πουλιέται ευκολότερα και σε περισσότερα χρήματα αν χρειαστεί. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 10 βασικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να αυξήσετε τη μακροζωία του αυτοκινήτου

, έτσι ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες πρόκλησης βλαβών από την κακή χρήση στις καθημερινές μετακινήσεις.  

 1. Τηρούμε τις εργασίες συντήρησης
  Κάθε αυτοκίνητο για να λειτουργεί σωστά θα πρέπει να πραγματοποιούνται τα καθορισμένα από τον κατασκευαστή service και οι διάφορες εργασίες συντήρησης. Η αντικατάσταση των λαδιών του κινητήρα, των φίλτρων, των μπουζί, των ιμάντων κ.ο.κ. είναι ζωτικής σημασίας για μην αρχίζουν και παρουσιάζονται διάφορες βλάβες και δυσλειτουργίες.

 2. Τακτικοί έλεγχοι από τον ιδιοκτήτη
  Σε τακτά χρονικά διαστήματα, καλό είναι ο κάτοχος του αυτοκινήτου να κάνει κάποιους απαραίτητους τυπικούς ελέγχους, έτσι ώστε να διαγνωστεί πιθανή βλάβη. Οι συνηθέστεροι έλεγχοι είναι αυτή της στάθμης του λαδιού του κινητήρα και των διαφόρων υγρών (π.χ. ψυκτικό, φρένων, υδραυλικού τιμονιού).

 3. Ήπιες αλλαγές ταχυτήτων
  Οι αλλαγές των ταχυτήτων πρέπει πάντα να γίνονται ήπια και με ομαλό τρόπο, έτσι ώστε να μην αρχίσουν να «χτυπάνε» τα γρανάζια. Το κόστος αντικατάστασης ενός κιβωτίου ταχυτήτων είναι πολύ υψηλό.

 4. Ξεκολλήστε το πόδι από τον συμπλέκτη
  Μια κακή συνήθεια πολλών οδηγών είναι να κρατάνε πατημένο το πεντάλ του συμπλέκτη μέχρι να ανάψει πράσινο το φανάρι, κάτι που φθείρει πιο γρήγορα το δίσκο – πλατό, ενώ ταυτόχρονα κουράζει και το πόδι. Παράλληλα για να κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερα χιλιόμετρα θα πρέπει το πεντάλ να πατιέται μαλακά, αλλά και η αποσύμπλεξη να γίνεται με εξίσου ήπιο τρόπο.

 5. Ποτέ δεν «τερματίζουμε» το υδραυλικό τιμόνι
  Στα αυτοκίνητα που εφοδιάζονται με υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης ποτέ κατά το παρκάρισμα δεν κρατάμε τέρμα στριμμένο το τιμόνι, αφού ζορίζεται πολύ η αντλία του συστήματος. Παρατηρείστε το βουητό που κάνει η αντλία σε αυτή την περίπτωση.

 6. Λειτουργία του κινητήρα σε χαμηλές – μεσαίες στροφές
  Κατά τις καθημερινές μετακινήσεις δεν χρειάζεται για κανένα λόγο να λειτουργούμε τον κινητήρα στα «κόκκινα» αφού το μόνο που επιτυγχάνεται είναι η φθορά του, ο έντονος θόρυβος και η κατακόρυφη αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου. Μέχρι τις μεσαίες στροφές όλα τα αυτοκίνητα επιταχύνουν αρκετά ικανοποιητικά. Ουσιαστικά μόνο σε μια προσπέραση είναι απαραίτητο να φτάσει ο κινητήρας σε υψηλότερες στροφές για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή επιτάχυνση.

 7. Ποτέ δεν «καβαλάμε» πεζοδρόμια
  Η… ανάβαση των πεζοδρομίων εκτός από το ότι δηλώνει ασέβεια προς τους πεζούς και δημιουργεί προβλήματα, προκαλεί και φθορά στα ελαστικά και στις ζάντες. Είναι πολύ εύκολο να στραβώσει η ζάντα ή να σπάσουν τα λινά του ελαστικού στα πλαϊνά.

 8. Τακτικός καθαρισμός και πλύσιμο
  Όσο καιρό μένουν πάνω στο αμάξωμα χώμα, σκόνη και ειδικά τα περιττώματα των πουλιών, τόσο πιο πολύ χαλάει η λαμπερή και στιλπνή όψη του χρώματος. Αντίστοιχα και ένα εσωτερικό με πολύ βρωμιά δείχνει «γερασμένο», ενώ λειτουργεί αρνητικά και ως προς τη διάθεση των επιβατών.

 9. Αποφύγετε την υπερφόρτωση
  Όλα τα αυτοκίνητα έχουν ένα μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος, το οποίο αναγράφεται στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή. Το ίδιο ισχύει και τα την σχάρα οροφής. Η συνεχής υπερφόρτωση φθείρει γρήγορα τα αμορτισέρ της ανάρτησης, ενώ αλλοιώνει σημαντικά την οδική συμπεριφορά.

 10. Προστασία από τις καυτές ακτίνες του ηλίου
  Κατά τους θερινούς μήνες, η έκθεση του αυτοκινήτου στον καυτό ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, σιγά – σιγά αρχίζει και δημιουργεί θαμπάδα στο χρώμα του αμαξώματος, ξεραίνει τα πλαστικά του εσωτερικού και ξεθωριάζει τις υφασμάτινες επενδύσεις. Όσοι αφήνουν πολλές ώρες το αυτοκίνητο εκτός κάποιου σκιερού μέρους, πιο αποτελεσματική και οικονομική προστασία προσφέρει η κουκούλα. Παράλληλα η τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών προστατεύει αποτελεσματικά όχι μόνο τους επιβάτες από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά και το εσωτερικό  του αυτοκινήτου.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΒΑΦΗ

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ Ι.Χ

Με 35 χρόνια εμπειρία, άρτιο εξοπλισμό, τεχνολογική γνώση, υψηλή εξειδίκευση και γνώμονα το τρίπτυχο " αξιοπιστία, συνέπεια και ποιότητα με χαμηλές τιμές ", η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την σωστή και γρήγορη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

OI ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Άνθρωποι έμπιστοι και εξειδικευμένοι οι οποίοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις δουλειάς και να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, ΕΓΓΥΗMEΝΟ SERVICE

Διαγνωστικός έλεγχος και service αυτοκινήτου, μηχανολογικές επισκευές παντός τύπου. Η τακτική συντήρηση του οχήματος σας στην Kefallinos CAR REPAIRS, θα σας κάνει να νοιώθετε απόλυτα ασφαλείς.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, & ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η εταιρία μας παρέχει ηλεκτρικές εργασίες αυτοκινήτου, επισκευές μίζας δυναμό και παντός ηλεκτρικού μέρους. Επίσης μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση του συναγερμού ή του ηχοσυστήματος της αρεσκείας σας.

ΦΑΝΟΠΟΙΪΑ-ΒΑΦΗ

ΒΑΜΜΕΝΟ, ΕΥΘΥ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΟ…

Επισκευή οποιασδήποτε ζημιάς, ευθυγράμιση πλαισίου-σασί με επιδαπέδια καλύμπρα, βαφές σε φούρνο αντιρυπαντικής τεχνολογίας, αντικατάσταση παρμπρίζ, γυάλισμα αυτοκινήτου, γυάλισμα φαναριών.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

6 ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Kefallinos CAR REPAIRS είναι μια σύγχρονη εταιρεία που αντιλαμβάνεται την σχέση με τους πελάτες της ως συνεργασία με αμοιβαίο όφελος. Γι αυτό τους προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση με 6 ανεπανάληπτες παροχές.

ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Η Kefallinos CAR REPAIRS είναι μια εταιρία που ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη γύρω από το όχημά σας. Διαθέτει αυτοτελή τμήματα συνεργείου, ηλεκτρολογείου , φανοποιϊας - βαφής, ανταλλακτικών και ένα αξιόπιστο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών.

Για περισσότερο από 35 χρόνια η εταιρία Kefallinos CAR REPAIRS ανταποκρίνεται με επιτυχία σε κάθε ανάγκη του αυτοκινήτου σας, με τα υψηλότερα στάνταρ επαγγελματισμού. Παρότι οι τιμές μας έχουν προσαρμοστεί στις δυσκολίες των καιρών, η ποιότητα των υπηρεσιών μας παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, συνεχίζουμε δε να παραδίδουμε επισκευασμένο το αυτοκίνητο έγκαιρα στην συμφωνημένη ημερομηνία. Γιαυτό η εταιρία Kefallinos CAR REPAIRS δίνει σε εσάς και στο ΙΧ σας, ...εγγύηση 35 χρόνων.

 • 210 4628075
 • 211 800 3395
 • Εθνικής Αντιστάσεως 121, 186 48 Δραπετσώνα
 • info@kefcar.gr
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Η Kefallinos CAR REPAIRS είναι μια σύγχρονη εταιρεία που αντιλαμβάνεται την σχέση με τους πελάτες της ως συνεργασία με αμοιβαίο όφελος. Γι αυτό τους προσφέρει μοναδική εξυπηρέτηση με 6 ανεπανάληπτες παροχές.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Σε περίπτωση που τρακάρατε και δεν φταίτε ( μη υπαιτιότητα ) αναλαμβάνουμε την απευθείας πληρωμή από την Ασφαλιστική Εταιρία, χωρίς επιπρόσθετο κόστος στην συμφωνημένη αξία των εργασιών και των ανταλλακτικών, φροντίζουμε για την μεταφορά του ΙΧ και σας δίνουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα & μέχρι 6 άτοκες δόσεις
Αυτοκίνητο αντικατάστασης
Πλύσιμο μετά από κάθε επισκευή αμαξώματος δωρεάν
Δωρεάν έκδοση κάρτας καυσαερίων με κάθε ετήσια συντήρηση του αυτοκινήτου
Δωρεάν μεταφορά του αυτοκινήτου σας στο συνεργείο μας
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ
Η εταιρεία Kefallinos CAR SERVICES, μπορεί να σας προτείνει και να εγγυηθεί την αξιοπιστία και το δίκαιο κόστος σε τομείς που αφορούν την ασφάλεια και την απόλαυση του αυτοκινήτου σας.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Η εταιρεία Kefallinos CAR SERVICES, μπορεί να σας προτείνει και να εγγυηθεί απίστευτες προσφορές.
20% ΕΚΠΤΩΣΗ

  ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ    

15% ΣΤΟ SERVICE A/C

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 42€

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ SERVICE 29€

ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ

Προσφορά για υαλοκαθαριστήρες

Αποκτήστε ένα ζευγάρι υαλοκαθαριστήρες στην τιμή των €20. Μία προσφορά του συνεργείου «Αφοί Κεφαλληνού».

Μπαταρίες Varta με 1 χρόνο εγγύηση

Μπαταρίες Varta από €50 με ένα χρόνο εγγύηση.

Λιπαντικό Service + Έλεγχος 25€

Λιπαντικό Service + Έλεγχος (Προσφορά Γνωριμίας) Τελική τιμή: 25€ Η προσφορά περιλαμβάνει: Λάδια Φίλτρο λαδιού Εργασία Γενικός Έλεγχος Αφορά: Νέους πελάτες για περιορισμένο αριθμό, κατόπιν ραντεβού

Ολοκληρωμένο Service A/C 45€

Ολοκληρωμένο Service A/C ( Προσφορά Γνωριμίας ) 45€ | Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ Πλήρωση λαδιού και οικολογικού φρέον Αντικατάσταση λαδιού κυκλώματος κομπρεσέρ Έλεγχος διαρροής φρέον και απόδοσης Air Condition   Αφορά: Νέους πελάτες, για περιορισμένο αριθμό service,  κατόπιν ραντεβού.

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

Η αφοσίωση του πελάτη δεν αγοράζεται αλλά κερδίζεται. Βασίζεται στην εμπιστοσύνη,στον σεβασμό, την πληρότητα των υπηρεσιών. Η εταιρία μας έχει πρώτη προτεραιότητα να κερδίσει την αφοσίωση των πελατών της. Αρκεί να μας επισκεφτείτε για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας...

"Άριστο συνεργείο και έχει γίνει εκσυγχρονισμός στις εγκαταστάσεις του, το συνιστώ"
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ
"Με εξυπηρέτησαν άψογα δίνοντας μου αυτοκίνητο αντικατάστασης άμεσα!! Τους εμπιστεύομαι!!"
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Developed by: